Payrolling
Ondernemers die personeel in dienst willen nemen, maar de administratieve lasten uit handen willen geven kunnen gebruik maken van payrolling. Het werkgeverschap wordt in feite ondergebracht bij de betreffende payroll onderneming.Het regelen van de afdrachten voor pensioenen en premies wordt uit handen gegeven zodat het bedrijf zich kan richten op haar kernactiviteiten.

Het principe is vergelijkbaar met de diensten die een uitzendbureau bied. Alleen de werving en selectie blijft in eigen handen. Uiteraard zijn er ook payroll ondernemingen die tegelijkertijd detacheerder zijn.

Ook als freelancer op zzp-er kun je gebruik maken van een payroll service. De facturatie en salarisadministratie wordt dan verzorgd door de payroll onderneming.

Door gebruik te maken van payrolling bent u er zeker van dat uw werknemers op tijd betaald worden. Op betaaldata.nl kunt u uw werknemers informeren wanneer het salaris wordt overgemaakt.

Eén gedachte over “Payrolling”

  1. Welke payroll-service gebruikt u voor de salarisadministratie? Doet u de personeelsadministratie zelf of heeft u gekozen voor het uitbesteden van de salarisbetalingen? Het is voor personeel belangrijk om te weten wanneer hun salaris wordt overgemaakt. Maak hierover heldere afspraken met de payroll-service. Dan hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over de werving en selectie van uw personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *