Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW
Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW

Het bedrijfstakpensioenfonds Zorg en Welzijn heeft de administratie ondegebracht bij uitvoeringsorganisatie PGGM. PGGM verzorgt de administratie van meerdere pensioenfondsen in de zorgsector. PGGM verwijst gepensioneerden door naar de individuele pensioenfondsen voor nadere informatie en pensioenvragen. PFZW zeg het volgende over de betaling van uw pensioen;

Uw pensioen is gedurende de middag van de vermelde data zichtbaar op uw online rekeningoverzicht. In de maand mei ontvangt u bovenop uw pensioenuitkering vakantiegeld dat gebaseerd is op 8 procent van uw (pensioen-) betalingen van het voorgaande jaar. U ontvangt jaarlijks een betalingsbericht en een jaaropgave.

Betaaldata Pensioenfonds Zorg en Welzijn:

In onderstaande reactie kunt u de actuele betaaldata vinden voor dit jaar, wanneer u de betaling op een andere dag ontvangt, kunt u dat in een reactie laten weten middels onderstaand formulier.

6 gedachten over “Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW”

  1. Bedankt voor uw reactie, er stonden enkele verouderde data onder deze pagina. De eerstvolgende betaaldatum van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW is woensdag 20 december 2017.

   We streven er naar de betaaldata voor 2018 in de komende weken te publiceren.

 1. Goedemiddag,
  Ik wil inloggen in mijn pfzw via digid. Telkens wordt aangegeven dat geen verbinding is. Kom ik wel op de website en wil ik inloggen, dan wordt steeds aangegeven dat er geen verbinding is, hoe kandit? Graag uw reactie

 2. ik kan zorg en welzijn helemaal niet bereiken via hun website,zodra ik de pagina heb om mijn gegevens in te kunnen zien,is dat via mijn apple 10-6-8 osx niet oproepbaar.
  bovendien dit jaar voor het eerst geen papieren opgave gekregen over 2016.
  zeer slechte service

  1. Beste mevrouw G. van Harinxma-Lanting,

   U geeft aan dat u Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) niet heeft kunnen bereiken via de website. Ook geeft u aan dat u niet tevreden bent over onze service. Dat vind ik erg vervelend om te horen.

   Website
   Er zijn bij PFZW de afgelopen dagen geen reacties binnengekomen dat de website niet bereikbaar was. Mogelijk heeft het probleem toch te maken met uw eigen internetinstellingen óf met de internetbrowser die u gebruikt. U zou eventueel kunnen proberen om onze website te benaderen via een andere internetbrowser.

   Jaaropgave digitaal
   Vorig jaar heeft PFZW haar deelnemers een brief gestuurd, waarin stond dat de pensioeninformatie voortaan digitaal verstuurd wordt. Digitaal communiceren betekent dat wij snel belangrijke informatie met u kunnen delen. Belangrijke persoonlijke pensioeninformatie vindt u op uw persoonlijke pagina op MijnPFZW. U ontvangt bericht zodra er nieuwe informatie klaar staat op MijnPFZW. Dit heeft als voordeel dat u niet meer afhankelijk bent van de post, en dat de documenten altijd inzichtelijk zijn.

   Pensioeninformatie per post
   In genoemde brief stond ook dat u ervoor kon kiezen om de pensioeninformatie per post te blijven ontvangen. Uit uw reactie begrijp ik dat pensioeninformatie per post uw voorkeur heeft. Dit kunt u alsnog aan PFZW doorgeven. U kunt uw voorkeur doorgeven via ons contactformulier op //www.pfzw.nl/info . U ontvangt de pensioeninformatie dan gewoon per post.

   Met vriendelijke groet,

   Frank Rademakers
   Manager Klantenservice PFZW

 3. Geachte dames/heren van PFWZ

  Voor de belasting moet ik over 2013 mijn inkomen opgeven. Maar ik mis het jaaroverzicht dat ik van jullie gekregen heb. Ik weet dat jullie altijd melden dat het maar eenmaal wordt verstrekt. Maar het is er niet meer. Wat kan ik doen? Kan ik het nogmaals krijgen? Desnoods digitaal? Mijn servicenummer is [verwijderd door redactie, contact per email aub]. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

  Bij voorbaat dank voor uw moeite.

  Zef Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *