Bericht Betalingen – 4de Kwartaal 2016

Weet u wat de meest gezochte betaling is deze maand september? In onze statistieken worden de zoekopdrachten van bezoekers anoniem opgeslagen, hierdoor hebben wij inzicht in veelgezochte betalingen en kunnen daarop inspelen in onze berichtgeving.

Het is enige tijd geleden dat er een nieuwsbericht op de site geplaatst is, het afgelopen jaar is het er niet veel van gekomen om nieuws items te presenteren, maar de pagina’s met betaalinformatie zijn bijgewerkt en trekken zeer veel bezoekers.

Ontvang Gratis het Bericht Betalingen

Eigenlijk is het gek dat we nooit in een enquete of een mail hebben gevraagd aan u waarnaar u precies op zoek bent, en hoe wij u het beste kunnen helpen. Alleen maar naar de statistieken kijken kan een vertekend beeld geven, daarom is het nu mogelijk om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van betaaldata.nl, hiermee kunnen wij u het bericht betalingen toesturen dat vanaf januari 2017 weer eens per maand zal verschijnen en vragen aan u, als bezoeker, waar wij u het beste mee van dienst kunnen zijn. Zometeen komen de meest gezochte betalingen aan bod, maar gebruik dit moment om u vast aan te melden voor de nieuwsbrief!

Welkomst GeschenkVeel websites geven een welkomsgeschenk weg voor nieuwe nieuwsbrief abbonees, wij gaan dat ook doen, maar op dit moment is nog niet duidelijk welk product het meest geschikt is… Het heeft er alles mee te maken dat we meer inzicht willen krijgen in waarmee wij u echt van dienst kunnen zijn.

Een doorverwijzing naar een lening kan soms een tijdelijke oplossing zijn voor wie op zoek is naar meer financiele ruimte, maar het is maar de vraag of dat is waar u het beste mee geholpen bent. Een voorbeeld huishoudboekje? Financiele tips in een maandelijkse nieuwsbrief? …een online cursus omgaan met geld? Misschien wel een Wegwijzer in Geldzaken als boek of e-book? … een app? Wij willen het graag van u horen!

Schrijvers Gezocht

Uiteraard krijgen de inschrijvers van het eerste uur hun bonus ter zijner tijd en misschien wel een extra-tje. Ik schrijf de hele tijd ‘wij’, omdat er inmiddels meerdere freelancers hun bijdrage leveren aan betaaldata.nl en nog enkele andere websites over persoonlijke financiën.

Voor de komende maanden ben ik op zoek naar meer schrijvers die wekelijks een bijdrage kunnen leveren en voor komend voorjaar komt er zeer waarschijnlijk een stageplek beschikbaar op het gebied van online marketing.

Betalingen Vierde Kwartaal 2016

Als eerste zal in de betalingen van ABP vermelden, want hiernaar werd opvallend vaak gezocht in de eerste weken van september. Zoals gezegd, soms is er vertraging in een bepaalde betaling, of er is iets anders gaande, en dan zijn wij dat terug in onze statistieken.

ABP
Het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds is het grootste bedrijfstakpensioenfonds van Nederland. De nog volgende betalingen dit najaar worden verwacht op de volgende data;

  • maandag 24 oktober
  • woensdag 23 november
  • donderdag 22 december

Zorgtoeslag
De zorgtoeslag is een van de meest gezochte toeslagen. Dit najaar wordt de zorgtoeslag verwacht op:

  • donderdag 20 oktober
  • maandag 21 november
  • dinsdag 20 december

Let op: De uitbetaling van uw (zorg-) toeslag in december, is een voorschot voor januari 2017. Verwacht u in 2017 geen recht (meer) te hebben op toeslag, geef dit dan tijdig door aan de Belastingdienst.

Dienst Uitvoering Onderwijs
De studielening van DUO, aanvullende subsidies en andere onderwijsregelingen worden bijgeschreven op de volgende dagen;

  • maandag 24 oktober
  • donderdag 24 november
  • donderdag 22 december

Nieuws over Betalingen

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief om het maandelijks bericht betalingen te ontvangen met nieuws en updates over betalingen. Wij komen graag in contact met u.

1 gedachte over “Bericht Betalingen – 4de Kwartaal 2016”

  1. Ik heb een voorbeeld huishoudboekje (in excel) dat misschien wel aardig is om te delen bij de aanmelding en bevestiging voor elke nieuwsbriefinschrijving. Zou dat genoeg reden zijn om u in te schijven voor de updates van betaaldata.nl?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.