Uitzendbureaus
Als ik morgen een dag kan werken, welk uitzendbureau betaalt dan het snelst uit? Op deze uitzendbureau pagina vind je een selectie van de vele uitzendbureaus in Nederland. Trek zelf je conclusies. Wil je goede of slechte ervaringen delen aangaande de uitbetalingen van uitzend bureaus, bijvoorbeeld met vakantiewerk, dan kan dat! Mail naar Info@betaaldata.nl , ook om gratis in dit overzicht te worden opgenomen. De uitbetaling van werknemers is bij de volgende uitzendbureau’s is het als volgt geregeld:

Adecco

Voor Adecco Payroll BV medewerkers is de loonbetaling per week. Indien de uren zijn ingevoerd en uw leidinggevende heeft deze geaccordeerd dan kunnen wij overgaan tot betaling. Als dit voor maandag 12 uur van de week volgend op de werkweek is gebeurd, dan zal uw geld op de donderdag hierop volgend op uw rekening staan. Dus maandags vóór 12 uur ingevoerd en goedgekeurd is donderdags bijgeschreven op uw rekening.
bron: www.adecco.nl

Luba

Luba betaalt in de regel wekelijks uit. Als je werkbriefje uiterlijk op maandag om 9.00 uur ‘s ochtends bij ons binnen is, heb je normaal gesproken op donderdag je salaris op je rekening staan.
www.luba.nl

Manpower

Omdat je als flexmedewerker per uur wordt betaald, moet je het aantal uren dat je per dag werkt invullen op de ‘urendeclaratie’, ook wel het werkbriefje genoemd. Het is belangrijk dat de urendeclaratie wordt ondertekend door iemand die daartoe bevoegd is van het bedrijf waar je werkt. Alleen getekende declaraties, voorzien van een bedrijfsstempel, worden uitbetaald. Het gele exemplaar laat je achter en het roze is voor jezelf, zodat je de loonslip kunt controleren. In sommige gevallen hoef je geen urendeclaratie in te vullen. Het bedrijf waar je werkt, geeft in die gevallen de urenlijsten rechtstreeks door aan Manpower. Je kunt je urendeclaratie elke week zelf langsbrengen, maar je mag deze natuurlijk ook naar ons faxen of per post versturen. Alleen als we je urendeclaraties maandag voor 13:00 uur in ons bezit hebben, kunnen we je salaris op tijd op je bank- of girorekening overmaken.
bron: www.manpower.nl

Randstad

Je verdient als flexwerker een bepaald bruto uurloon per gewerkt uur. De gewerkte uren geef je wekelijks aan ons door. Als je voor maandagochtend 8.30 je declaratie hebt ingediend, dan heb je nog diezelfde week het geld op je rekening staan.
bron: www.randstad.nl

Startpeople

Betaaldata alleen beschikbaar als je bent ingeschreven. Bellen of langsgaan dus. Ben je intercedent voor Start of werk je via Start, neem dan aub contact op met betaaldata.nl.

Tempo Team

Na het inleveren van het declaratieformulier of de lijsten maken wij je salaris over. De verwerking van je declaratie vindt plaats op maandag. Hierna staat je salaris in principe binnen vijf werkdagen op je bank- of Postbankrekening. Het salaris dat je op je rekening krijgt, is een nettobedrag. Dat wil zeggen dat de belastingen en sociale premies al ingehouden zijn. Overwerk wordt ook per week uitbetaald. Overwerkuren zijn vaak extra belast. Aan overwerk houd je daardoor soms netto minder over dan je denkt.
bron: www.tempo-team.nl

Werkwijzer

Wij betalen onze uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks je werkbriefjes komen inleveren, naar ons opsturen of bij ons in de brievenbus gooien. Dinsdag is onze ‘verloningsdag’; Dan worden alle briefjes ingevoerd en verwerkt. Woensdag worden alle bedragen overgemaakt naar de desbetreffende rekeningen. De uitzendmedewerk(st)ers met een bankrekening ontvangen hun geld op vrijdag. Girorekeninghouders ontvangen het op maandag. Werkbriefjes dienen dus uiterlijk maandag vòòr 17:00 uur te worden ingeleverd; dan gaan ze nog mee met de betaling van die week.
bron: www.werkwijzerbv.nl

12 gedachten over “Uitzendbureaus”

 1. Manpower
  Manpower betaalt vanaf Januari 2017 per 4 weken. Maar de betaling zelf laat erg lang op zich wachten. Een 4-weken periode afgesloten op 11 juni werd pas op 21juni uitbetaald. Op hun online loonspecificatie is zijn nergens de uren terug te vinden, waardoor je nooit weet of de daadwerkelijk uren kloppen. Als ze niets te verbergen hebben, waarom houden ze dit dan geheim????

 2. Ik werk via olympia.
  Maar me uren kloppen nooit .
  En daar bij krijg vaak genoeg niet uit betaald ..
  Waar ik Door weer achter me geld aan kan gaan..
  En het is me al meer dan 10 keer gebeurt al vanaf de maand mei tot nu.
  Ben nou gelukkig overstap na een andere uitzendbureau dat scheelt een hoop.
  Geen goeie ervaring met olympia.
  ( uden).

 3. Start People,

  Start People maakt gebruik van E-wub, dit is een digitaal uren briefje. Er zijn 2 opties: Maandelijkse uitbetaling en wekelijkse uitbetaling.

  Wekelijkse uitbetaling:
  Aan het einde van de week dient met dit in te vullen. Na digitale goedkeuring door uw meerdere en een personeelslid van Startpeople wordt deze op dinsdag nacht automatisch verloond. Dit betekend dat u woensdag met uitloop tot donderdag uw salaris binnen krijgt.

 4. startpeople,

  maandag uren briefje inleveren, verloning is op dinsdag avond. Bij zowel rabo als ing geld binnen op woensdag na 12 uur.
  Meestal word op vrijdag ook verloont, dan geld binnen op maandag na 12 uur.

 5. Bij Start moet je het urenbriefje aanleveren voor maandag en de uitbetaling is op woensdag. Soms wordt er een extra verloningsmoment gedaan op vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *