Online inkomsten

Online geld verdienen.
Het internet staat bol van de sites over geld verdienen via internet. Er is helaas veel kaf onder het koren. Vergeet puntensystemen, credits, diamanten of zilveren munten, goudstaven en al die andere onzin. De enige programma’s om zaken mee te doen zijn die waar inkomsten worden geregistreerd en uitbetaald in euro’s of dollars.

Over het algemeen is er een uitbetalinglimiet voor advertentieinkomsten. Op deze pagina kunt u van enkele betrouwbare partner- of affiliate programma’s vinden wat minimale verdiensten (treshold) moeten zijn voor over wordt gegaan tot uitbetaling. Misschien is de betalingsfrequentie en datum waarop wordt uitbetaald nog wel belangrijker om te weten.

Daysicon

In het begin van elke maand berekent Daisycon het aan u uit te betalen bedrag over voorgaande maand(en).
Dit bedrag wordt afhankelijk van uw uitbetalings voorkeur binnen 15 of 45 dagen overgemaakt op uw bank- of girorekening. Van zakelijke accounts vragen wij voor de eerste betaling altijd een factuur, daarna ontvangt u van ons creditfacturen. Alle bedragen zijn voor zakelijke accounts exclusief BTW. Op de creditfacturen staan alle bedragen vermeld.
Aan het begin van iedere maand, krijgt u bericht over de verdiensten van de voorgaande maand. Uitbetaling geschiedt afhankelijk van uw uitbetalings voorkeur binnen 15 of 45 dagen na het einde van iedere maand indien u € 25,- of meer verdiend heeft.
De verdiensten worden overgemaakt naar uw bank- of girorekening. Indien u geen rekening heeft bij een Nederlandse bank ligt de uitbetalinggrens bij € 100,-. De kosten voor de overboeking (€ 7,50 per overboeking) zijn voor rekening van de webmaster. 

Testnet

Betaling wordt binnen 6 weken na factuurdatum automatisch voldaan. Kijk, dat is nog eens helder. Zo makkelijk kan het dus zijn. Update 2009: In de praktijk moet je achter iedere factuur aanzitten, als je geen emails stuurt, wordt er niet of nauwelijks uitbetaald. Wellicht dat dit gaat veranderen nu betalingen onder de €20,- niet meer worden uitgevoerd. Let wel op; verdiensten onder deze limiet worden niet cumulatief meegenomen naar de volgende maand, maar verdwijnen in de zakken van Testnet. Je moet er dus zeker van zijn voldoende leads en sales te kunnen genereren. Controleer de campagnes goed, sommige aanbiedingen zijn verouderd, deze zorgen enkel voor traffic naar de eigen websites van Testnet.nl

Adsense

AdSense uitbetalingen vinden ieder maand plaats. Als uw saldo in een willekeurige maand 100 dollar (USD)bereikt, krijgt u voor het einde van de volgende maand betaalt. Het is nu ook mogelijk om uitbetaald te worden in euro’s. De uitbetalingslimiet voor euro’s ligt bij 70 euro.

Tradedoubler

Het minimale uitbetalingsbedrag is 50 Euro. Dit bedrag moet twee maanden voor de eigenlijke uitbetaling bereikt zijn. De betreffende merchant(s) moeten Tradedoubler betaald hebben.
Uw gegevens moeten volledig en correct bekend zijn.
Aan het eind van elke maand is er een nieuwe uitbetalingsronde. Niet uitbetaalde bedragen schuiven automatisch door naar de volgende maand.

Meer netwerken

Er zijn natuurlijk nog meer affiliate netwerken. Aanvullingen zijn daarom welkom. Ook ervaringen aangaande (het uitblijven van) uitbetalingen. Wat zijn betrouwbare partners om mee in zee te gaan als webmaster?

update juni 2010:

Cleafs

Cleafs is een snel groeiend affiliate network dat zich vooral richt op de vrije tijd sector, reizen en webshops. Affiliate programma Cleafs.nl betaald alleen commissie uit als er een goedgekeurde transactie heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld een lead of een sale. De betalingen vinden maandelijks plaats, mits het treshold level van €100,- is bereikt. Als dit niet is gehaald worden de verdiensten cumulatief meegenomen naar de volgende maand.

update augustus 2010:

M4N


Betaling geschiedt naar aanleiding van het in M4N berekende saldo behaald op de advertenties zoals op uw site(s) en/of nieuwsbrieven weergegeven en zoals bepaald door M4N voor de deelnemers aan het partnerprogramma. Vergoeding aan exploitanten vindt uitsluitend plaats op basis van behaalde correct bevonden response.
M4N is de exploitant geen vaste vergoeding verschuldigd voor de (vrijblijvende) plaatsing van advertenties.
Betalingen door M4N zullen na afloop van de maand geschieden. De termijn voor betaling ligt rond de zestig (60) dagen. Voor de verdiensten kan de exploitant na afloop van de betreffende maand een online creditfactuur raadplegen en uitprinten.
update juni 2014:
In de afgelopen paar jaar is google adsense de enige echt betrouwbare affiliate partner gebleken op de lange termijn. Nu is het risico erg groot om aan slechts een adverteerder te hangen, dus zijn we steevast op zoek naar een stevig alternatief met affiliate links op het gebied van persoonlijke financiën. Het is niet duidelijk hoe de grote Nederlandse banken campagne voeren, maar we zijn hier nog geen relevante links tegengekomen om bijvoorbeeld een simpele betaalrekening te openen.

Van bovenstaande partijen zijn er inmiddels een aantal overgenomen, deze affiliate bedrijven zijn niet meer actief onder dezelfde naam. Speciale vermelding krijgen testnet en daysicon, in negatieve zin, vanwege tegenvallende resultaten en onregelmatige en soms incorrecte betalingen. Daarom zijn de bovenstaande links weer weggehaald. Zie verder hieronder;

TradeTracker

Gelukkig is er een affiliate partij boven komen drijven die al wel langer actief is, maar nu met een relevante verzameling links op het gebied van persoonlijke financiën van grote toegevoegde waarde is voor elke website over geld, en dat is TradeTracker.

TradeTracker heeft een minimum uitbetalingslimiet van 25 euro (accumulatief). Je kunt zelf kiezen of je een, twee of vier keer per maand (wekelijks!) krijgt uitbetaald. Op betaaldata.nl zijn een aantal banners (met behulp van een handige bannerrotator) opgenomen, plus enkele tekstlinks om de onkosten van de site te compenseren. Wil jij ook een bron van inkomsten genereren met jouw website? Meldt je dan nu aan via deze affiliate link bij Tradetracker;

TradeTracker affiliate programma

Door gebruik te maken van bovenstaande link ontvangt betaaldata een commissie. Het aardige van dit programma is dat er een getrapt verdienmodel achter zit, een zogenaamde 2nd Tier. Door het promoten van het affiliate programma kunnen webmasters zich ook via jouw aanmelden, als deze vervolgens leads genereren krijg je een extra vergoeding.

Eén gedachte over “Online inkomsten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *