Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW

Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW

Het bedrijfstakpensioenfonds Zorg en Welzijn heeft de administratie ondegebracht bij uitvoeringsorganisatie PGGM. PGGM verzorgt de administratie van meerdere pensioenfondsen in de zorgsector. PGGM verwijst gepensioneerden door naar de individuele pensioenfondsen voor nadere informatie en pensioenvragen. PFZW zeg het volgende over de betaling van uw pensioen;

Uw pensioen is gedurende de middag van de vermelde data zichtbaar op uw online rekeningoverzicht. In de maand mei ontvangt u bovenop uw pensioenuitkering vakantiegeld dat gebaseerd is op 8 procent van uw (pensioen-) betalingen van het voorgaande jaar. U ontvangt jaarlijks een betalingsbericht en een jaaropgave.

Betaaldata Pensioenfonds Zorg en Welzijn:

Onderstaande betaaldagen zijn gebaseerd op de betaaldata agenda 2013, wanneer u de betaling op een andere dag ontvangt, kunt u dat in een reactie laten weten middels onderstaand formulier.

vrijdag 25 januari
zaterdag 23 februari
zaterdag 23 maart
donderdag 25 april
zaterdag 18 mei (vakantiegeld)
zaterdag 25 mei
zaterdag 22 juni
donderdag 25 juli
zaterdag 24 augustus
woensdag 25 september
vrijdag 25 oktober
zaterdag 23 november
zaterdag 21 december

Een reactie op Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn – PFZW

  1. A.F.C.J. Hendriks zegt:

    Geachte dames/heren van PFWZ

    Voor de belasting moet ik over 2013 mijn inkomen opgeven. Maar ik mis het jaaroverzicht dat ik van jullie gekregen heb. Ik weet dat jullie altijd melden dat het maar eenmaal wordt verstrekt. Maar het is er niet meer. Wat kan ik doen? Kan ik het nogmaals krijgen? Desnoods digitaal? Mijn servicenummer is [verwijderd door redactie, contact per email aub]. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

    Bij voorbaat dank voor uw moeite.

    Zef Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>